Links

Links en inspiratiebronnen

Landelijk

www.kiind.nl : Het tijdschrift over natuurlijk en bewust ouderschap. Organiseert ook jaarlijks een heerlijk festival in september. Kiind gaat over huttenbouwen, natuur, spelen, helen, hechten en opvoeden. Ik word zelf heel blij van Kiind. Als ouder en als professional! 🙂

www.opzijnplek.nl: Supergaaf speelgoed voor binnen en buiten, voor alle leeftijden. Puur speelgoed om urenlang te onderzoeken en te spelen.

www.earthgames.nl: Mooie (spel)materialen om bijvoorbeeld Geweldloze Communicatie thuis aan te pakken, maar ook heel fijn ander binnen en buiten speelgoed.

Deventer e.o.

www.kunaludado.nl: fijne groepspraktijk, waar ik mijn werk erg graag doe.

www.rustpuntmassage.nl: Wil je echt even ontspannen? Jezelf verwennen? Iemand die jou in de watten legt na al het zorgen voor anderen? Op deze plek kom je echt even tot rust en kan je met nieuwe energie weer verder!

Overige inspiratiebronnen

Bewust Ouderschap, Aletha Solter, (Aware Parenting)

Onvoorwaardelijk Ouderschap, Alfie Kohn (Unconditional Parenting)

Geweldloze Communicatie, Marshall B. Rosenberg (Nonviolent Communication

Dr. Thomas Gordon, Luisteren naar kinderen

En, mijn eigen opleiders: Siddhartha van Langen en Angela van Aubel, die mij waanzinnig mooi hebben begeleid in mijn eigen proces en opgeleid tot therapeut, in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en bewustwording. Maar tussen de regels door nog meer in het worden van een bewuste liefdevolle ouder.