Opgroeien

Krachtig jij… Prachtig jij!

Hoe zou het zijn als jij voor jezelf op zou durven komen, als je fouten zou durven maken, als je echt jezelf zou durven zijn en jezelf zou laten zien? Hoe zou het zijn als je trots zou kunnen zijn op jezelf? Als je (weer) zou stralen van plezier? Hoe krachtig en prachtig zou jij dan zijn?!

Voel je dat het tijd is om met je faalangst, onzekerheid of gebrek aan weerbaarheid aan de slag te gaan? Wil je jouw krachtige, prachtige zelf (weer) worden?

Je bent van harte welkom om vanuit een gevoel van veiligheid en plezier hiermee aan de slag te gaan. Ik zoek altijd naar de juist balans tussen actief en rustig, serieus en speels, diepgang en lachen. We gaan ook oefenen met situaties die jij lastig vindt, zodat je het daarna direct in de praktijk kan gaan toepassen.

Pas wel op, het kan heel snel gaan! Na de eerste of tweede afspraak begin je je al fijner te voelen! En binnen een paar maanden zit je weer lekker in je vel! Daar moet je toch niet aan denken? 😉

(Nee? Dan is het jouw moment misschien nog niet. Alles op z’n tijd!)

Ja?! Ben je er klaar voor, ook al vindt je het misschien spannend?! Neem dan gerust contact met me op. Of vraag je ouders dat te doen!

Je kan aan individueel aan de slag of meedoen aan een weerbaarheidstraining.